Om os

I ADLEX Byggerådgivning er vi bindeled mellem boligforeninger og entreprenør, når der skal udføres et bygge- eller renoveringsprojekt. Vi rådgiver om alle typer af byggeprojekter, herunder tagudskiftninger, facaderenoveringer, altanprojekter, kælderprojekter og vinduesudskiftninger m.v, men også udarbejdelse af tilstandsrapporter, vedligeholdelsesplaner og vurdering ved salg af andelsboliger.

Medarbejderne i ADLEX Byggerådgivning har mere end 20 års erfaring med byggeri og rådgivning. ADLEX Byggerådgivning  blev etableret i januar 2021 og arbejder tæt sammen med ADLEX Boligadministration, så vi i fællesskab kan levere alt rådgivning foreningen har behov for i et byggeprojekt.

Skal jeres forening i gang med at udskifte tag, vinduer eller måske renovere det fælles gårdrum, så sørger vi for at lægge en holdbar plan sammen med jer, som tager højde for jeres ønsker og foreningens økonomi.

Hos ADLEX Byggerådgivning tror vi på begreber som samarbejde, tillid og mest byggeri for pengene. Vi samarbejder med en række entreprenører, som vi kender og stoler på. Dette er med til at sikre, at foreningen får mest byggeri for pengene og ikke ender med en entreprenør, der render af pladsen eller ikke får afhjulpet de sidst mangler.